• KADIKÖY’DE HAYATİSTANBUL'UN SOSYAL YAŞAM MERKEZİ KADIKÖY SİZİ BEKLİYOR

    Kadıköy denince akla gelen ilk şey… diyerek bu yazıya başlamak ne yazık ki mümkün değil. Çünkü Kadıköy’de ki hayat pek çok konuda size teklifler sunar. Canlı müzik yapan mekanlar, konser salonları, tiyatro, bale ve opera sahneleri, kafe ve restoranlar açısından pek çok farklı seçenek Kadıköy’de sizi karşılar. Çok geniş bir yelpazede sosyal aktiviteyi burada bir arada bulmanız mümkün.

    Kadıköy’de hayat neredeyse 24 saat hiç durmaz. Bu sayede hiçbir zaman tenha olmayan; fakat bir o kadar da İstanbul’un boğucu kalabalığından ve keşmekeşinden uzak sokaklarda, caddelerde güvenle ve gönül rahatlığıyla günün her saatinde yürüyebilirsiniz.

    Görsel sanatlarla mı ilgileniyorsunuz… Kadıköy’de Devlet Tiyatroları Haldun Taner sahnesinin yanı sıra pek çok özel tiyatro sahnesini tercih edebilir ya da Süreyya sahnesindeki opera, bale gösterilerine katılabilirsiniz. Bir başka gün; çevredeki pek çok sinema salonundan birini seçip vizyona giren o muhteşem yapıtları izleyebilirsiniz.

    Kadıköy’de çok farklı yöresel hatta ülke mutfaklarını kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu alternatifler arasından seçim yapabilme imkanınızın olması bile, Kadıköy’de hayatınızı monotonluktan çıkarmaya yeter.

    Yürümek, spor yapmak ya da sadece çimlerde uzanıp kitap okumak ya da arkadaşlarınızla gitar çalıp şarkılar söylemek istediğinizde başta Moda Sahil şeridi ve Göztepe 60. Yıl parkı olmak üzere pek çok alternatif sizi bekler.

    Kadıköy’ün, İstanbul’un en yaşanılası yerlerinden biri olmasının yanında, ulaşım ağının neredeyse merkezinde yer aldığını da söylemekte fayda var. Özellikle Marmaray ve Metro demiryolu ulaşımıyla Avrupa yakasının pek çok yerine de kolaylıkla ulaşabilir ya da bir vapur güvertesinden İstanbul’un size sunduğu muhteşem güzelliğine hayran hayran bakarak Avrupa tarafına geçebilirsiniz.

    Kadıköy, size sunduğu her imkanla sizi adeta kendine çeker. Size sadece; bu çekime uyup İstanbul hayatının keyfini sürmek kalır.